Site pictogram Profile Dynamics

27 sept. Event Intrinsieke Motivatie 2019!

Event Intrinsieke Motivatie 2019 - Foto Erik Scherder ©KekeKeukelaar

Gemotiveerde mensen hebben meer werkplezier. Zij presteren beter. Ze zijn minder vaak ziek én zij brengen door hun enthousiasme en inzet niet alleen zichzelf, maar ook de organisatie verder! Belangrijk in deze dynamische tijd waarbij krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing, de toetreding van nieuwe generaties werknemers én de verandering van werk door automatisering, spelen. Waar vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers belangrijk is!

Event Intrinsieke Motivatie

Daarom hebben wij besloten een event over het onderwerp intrinsieke motivatie te organiseren voor werknemers en werkgevers. Op 27 september aanstaande is het zover: dan delen topsprekers hoogleraar Klinische Neuropsychologie Erik Scherder en organisatiepsycholoog dr. Kilian Wawoe de nieuwste insights met ons in Jaarbeurs Utrecht!Ben je erbij? Na afloop weet jij:

We beginnen om 13.30 uur en eindigen rond 18.00 uur. Check hier voor meer info over tickets en aanmeldingen.
Wil je onze whitepaper lezen over intrinsieke motivatie? Kijk dan hier. 

Over de sprekers

Erik Scherder
Erik Scherder (1951) is hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waar hij leiding geeft aan de afdeling klinische neuropsychologie. Hij is tevens hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit in Groningen (RuG). Scherder heeft een bijzondere interesse voor de relatie tussen beweging en muziek in combinatie met het brein. Dit komt mede voort uit zijn eerdere loopbaan als fysiotherapeut. Hij heeft meerdere boeken uitgebracht over deze thema’s zoals “Laat je hersenen niet zitten” (2014) en zijn meest recente boek “Singing in the Brain” (2017) . Scherder heeft een eigen programma op tv, heeft samen met Kilian Wawoe meegedaan aan de Universiteit van Nederland en is een regelmatige gast bij programma’s als De Wereld Draait Door.

Kilian Wawoe
Dr. Kilian Wawoe (1972) was als personeelsmanager werkzaam bij de ABN-AMRO. Ondanks dat hij deel uit maakte van het systeem verliet hij de bank uit onvrede met de bonuscultuur. Kilian begon de werking van bonussen te onderzoeken en constateerde dat ze niet aanzetten tot meer motivatie of betere prestaties. Een goed gesprek tussen medewerker en leidinggevende is van groter belang. Van Kilian mogen de bonussen daarom afgeschaft worden. Hij schreef het boek “Het Nieuwe Belonen” (2017) hierover. Kilian is docent Human Resources management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkt daarnaast als consultant en public speaker.

Foto Erik Scherder: ©Keke Keukelaar

Mobiele versie afsluiten